Monday, 2 January 2012

T-shirt Geng Blogger Politeknik 1 Malaysia.. & DEM6~~~

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
salam 1Malaysia dan salam geng blogger politeknik 1Malaysia...

haa..ny entry yang pertama untuk tahun 2012..
macam-macam yang dah eyka hadapi sepanjang tahun 2011, ada yang baik  dan of course la ade yang buruk nya..walau bagaimanapun, eyka happy sebab eyka dapat habiskan tahun 2011 dengan jayanya..(ayt skemmmm~~)

Haa, ny nak kasi twu nyh...tadi eyka tgk2 kt group facebook smpy terjumpa post nya DE'din yang mana menyarankan agar warga2 blogger mempromotekan t-shirt group kami..

tengok ey..
pandai2 la crik mirror buh kt tepi tuh, da nme pon amik gmbr kt mirror cam tu la jdik nye..huhuhu...walaupun saiznya agak besar, eyka happy dapat simpan kenangan yang istimewa sebab geng ny telah menyatukan blogger2 dari seluruh politeknik di Malaysia..
dan eyka dpt tahu akan ade t-shirt geng blogger edisi kedua dan eyka tak sabar2 nak beli t-shirt tersebut..hohohoo..o_O

setelah 2 tahun setengah, akhirnya sampai jugak eyka di semester akhir (semester 6 laa..) perasaan  nervous tu memang sentiasa ade menemani sebab semester ny eyka kena wat FYP or final year project.. yang lebih membuat eyka nervous apabile Penasihat Akademik untuk kelas eyka telah beralih kuasa..huhu..panel untuk FYP kowt~~ nebesh tahap dewa da nyh..seperti yg diharapkan oleh lecturer2 yang laen, eyka pon harap nama baik kelas kami dapat dibersihkan dan berjaya dengan bimbingan PA baru kami tu.. InsyaAllah..

semester ny, kelas eyka DEM6 akan mengambil 8 subjek dan mempunyai 4 final paper (kalo tak silap laa..) dan semester ny eyka harap eyka mampu untuk meneruskan perjuangan ke arah kejayaan..
..:: ok lah, gud bam~ ::..

No comments:

Post a Comment