Tuesday, 28 February 2017

Jo Bakery Cafe

..::Assalammualaikum::..
..::Hello::..
..::안녕하새요!::..
.
.
.
Siapa yang turun Ipoh tu, ni laa nak suggest satu tempat santapan ni..
.
.
Jo Bakery Cafe 
.
.
.
.
Tapi sekarang ni tutup lagi.. Nak tahu bila buka, lawat lah Facebook dia.. 
Search je dekat Facebook, In sha Allah jumpa..
.
.
Menu simple tapi mengancam..
.
.
ROSEMARY GRILLED CHICKEN
Ayam mantopp.. Gravy A+ eyka bagi.. 
Carrot dah tertelan, tinggal satu je.. Excited, lupa nak snap dulu.. Hahaha
.
. 
LAMB GRILL.
Trust me.. Besar sebenarnya kambing ni.. 
Dengar-dengar ada yang lagi besar.. huhu
.
.
Nah Desert pula..
.
.
Ambil waffle yang simple je..
Tak tahu nama apa, boleh lah refer Facebook diorang.. 
.
.
.
.
Ada banyak jenis waffle, lupa nak take note semua menu diorang..
Tengok balik gambar ni pun dah terliur.. 
.
.
Bolehlah jemput-jemput try..
Tapi kena tengok kat FB, diorang selalu update buka ke tak.. 
Main redah je, sekali tutup kecewa pula.. paspuhun~
.
.
Selamat mencuba..
.
.
..::Wassalam::..




No comments:

Post a comment